"Excellent" Line bootmatrassen

Neptune Excellent Line bootmatrassen worden samengesteld uit één of meerdere kwaliteiten 100% Vita-Talalay latex. De ronde open celstructuur van Vita-Talalay is uniek en ongeëvenaard en biedt optimale ventilatie die zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie. Door de open cel structuur zullen deze matraskernen geen schimmelvorming krijgen (een veel voorkomend probleem aan boord van jachten) en zijn daarbij ook huisstofmijt resistent. Ideaal voor mensen met allergieën. Hierdoor slaapt men beter, hygiënischer en gezonder. De matrassen hebben een superieure veerkracht en bieden optimale ondersteuning. De Vita-Talalay kern kan in meerdere diktes en combinaties worden uitgevoerd. Hieronder wordt vermeld in welke uitvoeringen.

Excellent bootmatrassen kunnen tevens uitgevoerd worden met pocketveren.
Ook leverbaar met IMO Wheelmark certificaat 

Op deze combinatie geeft Neptune 7 jaar garantie op kuilvorming.

Leverbaar in Firm geadviseerde dikte vanaf 10cm
Leverbaar in Medium geadviseerde dikte vanaf 15cm
Leverbaar in Soft geadviseerde dikte vanaf 18cm

Elke kern kan worden opgebouwd uit diverse lagen Vita-Talalay latex:
Kerndikte 15cm: 12cm Medium of Firm afgewerkt met een Talalay Soft of Embrace toplaag
Kerndikte 18cm: 12cm Soft, Medium of Firm Talalay afgewerkt met een 3cm Talalay Embrace tussenlaag met een 3cm Talalay Soft toplaag.
Kerndikte 21cm: 12cm Soft, Medium of Firm Talalay met een tussenlaag van 3cm Talalay Embrace (traagschuim) en afgewerkt met een 6cm extra Soft toplaag. Voor de prins(es) op de erwt.

Bezoek onze showroom / belevingsruimte voor het maken van de juiste keuze. Neptune heeft ook een showroom / belevingsruimte in het hart van Palma de Mallorca

 

Prijsindicatie opvragen

Een kijkje in de keuken

Hoe gaan onze professionals te werk

Benieuwd wat Neptune voor u kan betekenen?