Herfst: tijd voor een matrassencheck!

22 november 2023

Het is volop herfst en uw boot ligt waarschijnlijk alweer even op het droge. Hoewel het nieuwe vaarseizoen nog ver weg lijkt, kunt u wel vast nadenken over wat u deze winter aan boord wilt aanpakken. Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar rits de tijk van uw matrassen eens open. Grote kans dat u schimmel aantreft. Zelfs wanneer er niet direct schimmel te zien is, zijn er bijna altijd schimmels en bacteriën aanwezig. Tijd voor nieuwe matrassen? Neptune levert op maat gemaakte matrassen voorzien van antibacteriële matraskernen en afritsbare, wasbare antibacteriële matrastijk.

Wist u dat u ongeveer 30% van uw tijd aan boord slapend doorbrengt? Wij van Neptune vinden dat te veel om enig ongemak te ervaren. Onze slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden en vervaardigd van de meest duurzame materialen. Neptune heeft vier matraskwaliteiten: Comfort, Comfort Plus, Comfort Plus Premium en Excellent. In combinatie met onze gepatenteerde lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder de matras – zorgen ze voor een gezonde en comfortabele slaapplaats aan boord van uw jacht.

Neptune werkt onder anderen met Nautifoam comfortschuim en Vita Talalay® Latex Superior™. Het brandvertragende Nautifoam is een premium comfortschuim dat antibacterieel behandeld is en daardoor niet gevoelig voor schimmels en zelfs huisstofmijt-resistent is. Ideaal voor mensen met allergieën. Vita Talalay® Latex Superior™ is een duurzame, superieure latex die door de open celstructuur op natuurlijke wijze optimale ventilatie en vochtregulatie biedt waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen.

U bent van harte welkom om onze verschillende matraskwaliteiten en slaapsystemen uit te proberen in ons Experience Centre in Zwaagdijk-Oost. Onze adviseurs bespreken de huidige situatie en het gewenste slaapcomfort met u tot in detail. Inmeten aan boord is mogelijk. Uw oude matrassen worden afgevoerd en gerecycled.